Cock Ring

Cock Ring je još uvijek neshvaćena igračka za seks. Često zanemarena ili zamišljena isključivo kao naprava za održavanje erekcije, ali prsteni za penis također se mogu koristiti za pojačavanje osjeta i orgazma, a bonus tome je “sočniji” izgled penisa. Zvuči jako dobro!

Da bismo razumjeli funkciju prstena za penis, prvo moramo razumjeti erekciju.
Ukratko: kad se muškarac uzbudi, mozak šalje signale penisu i dotok krvi u njega se povećava, a spužvasto tkivo se širi/povećava dok se mišići na dnu penisa stežu kako bi ograničili cirkulaciju. Rezultat je ukrućen i povećan penis.

Kako funkcionira Cock Ring?

Cock Ring djeluje tako da ograničava protok krvi i zadržava je u penisu, a rezultat može biti tvrđi penis s izraženijim venama, što uz snažniji vizualni dojam pojačava i osjet penisa i orgazam. Prstenovi za penis nose se oko baze penisa, ali mogu obuhvatiti i testise.

Kome je namijenjen Cock Ring?

Cock Ring mogu nositi apsolutno svi muškarci iz brojnih razloga. Penis prstenovi mogu se koristiti za pomoć kod erektilne disfunkcije i za održavanje erekcije koju je teško postići ili lako izgubiti. Vrlo često se koriste u kombinaciji s vakuumskom pumpom za penis koja uvlači krv u penis kako bi se stvorila erekcija, a zatim Cock Ring pomaže da se ona održi.

Mnogi muškarci koji koriste Cock Ring, ne koriste ih zbog erektilne disfunkcije, nego zbog zadovoljstva. Neki muškarci (ili možda većina) uživaju u osjećaju nošenja prstena ili gledanja svog penisa u većem i čvršćem stanju. Drugi uživaju u tome što mogu dulje izdržati tijekom seksa i doživjeti intenzivnije orgazme.

Cock Ring je prvenstveno namijenjen muškarcima, ali ne pruža zadovoljstvo samo onome koji ga nosi. Ovisno o vrsti prstena za penis i partner ili partnerica mogu uživati u tome. Na primjer, vibrirajući prstenovi za penis odličan su izbor za dodatnu stimulaciju tijekom seksa.

Naš sexy shop Kinky.hr u ponudi ima neke od najboljih vibrirajućih prstenova za penis s produžecima za stimulaciju klitorisa.

Vrste prstenova za penis

Prsteni za penis dolaze u raznim oblicima, veličinama i od različitih materijala. Obično u rasponu veličina od 35 mm do 65 mm u promjeru. Neki prstenovi dostupni su i s nastavcima za stimulaciju međice (perineum) ili analnim čepom za stimulaciju prostate kao što je Renegade Slingshot.

Cock Ring može biti za jednokratnu ili višekratnu upotrebu, vibrirajući ili nevibrirajući. Postoje Cock Ringovi od metala, silikona, gume, neoprena, najlona, drva, plastike, stakla pa čak i od poludragog kamenja.

Kako koristiti penis prsten?

Prsteni izrađeni od rastezljivog materijala, poput silikona, jednostavno se stavljaju jer su elastični i lako ih je staviti prije i tijekom erekcije. Kod tvrđih materijala, poput metala, savjetuje se staviti prsten na penis prije erekcije.

Cock Ring bi trebao čvrsto obujmiti penis, ali nikada ne biste trebali osjećati bol. Ako je nošenje prstena neudobno, to je obično znak da je prsten premali.

Cock Ring nemojte nositi dulje od pola sata jer produljena uporaba može uzrokovati oštećenje živaca i ozbiljne posljedice.

Savjeti za korištenje:

  • Budući da seks s prstenom za penis ne bi trebao trajati duže od 30 minuta, namjestite tajmer kako ne biste morali gledati na sat.
  • Cock Ring obično je teže skinuti nego staviti. Imajte to na umu kako biste izbjegli nepotrebnu paniku.
  • Ako vam penis postane hladan ili postane ljubičast/bijel, odmah uklonite prsten. To je znak da vam je prsten previše tijesan.
  • Ako vaš penis ostane povećan dulje od 30 minuta nakon skidanja prstena, to mogu biti znakovi prijapizma. Prijapizam je produljena erekcija pri kojoj nova krv ne može ući u penis. To može biti dugoročno štetno i trebali biste što prije otići do hitne pomoći.

  • Razgovarajte sa svojim liječnikom prije korištenja prstena za penis ako imate problema s kardiovaskularnim sustavom ili uzimate lijekove za razrjeđivanje krvi.

Podijeli s prijateljima