Vodič za analni trening za početnike

Dakle, zanima vas analna igra? Onda, dobro došli na analni trening za početnike!

Kao što možda već znate, u anusu se nalazi velik broj živčanih završetaka, zato nam analna stimulacija može pružiti mnogo zadovoljstva. I to se odnosi na žene i muškarce! Ipak, svaki š*pak je drugačiji, a nekima je prije penetracije potreban trening. U ovom članku saznajte kako započeti analni trening i pripremiti anus za analni seks.

Što je analni trening?

Analni trening je proces istraživanja i rastezanja anusa pomoću seksualnih igračaka kao što je butt plug. Postoje različiti setovi butt plugova za trening koji sadrže nekoliko igračaka različite veličine. Analni trening je najčešće potreban početnicima, a njegova svrha je naviknuti se na osjećaj punoće i pokrete koji dolaze uz analni seks.

Ne postoji određeno vrijeme koje je potrebno za navikavanje na analnu penetraciju, ali sve dok slušate svoje tijelo, pronaći ćete svoj vlastiti ritam. Posebno kod istraživanja analne penetracije, ključno je započeti s manjim igračkama i polako.

Važnost analnog treninga

Za razliku od vagine, anus se ne vlaži sam i zbog osjetljivijeg i tanjeg tkiva je prilično delikatan, stoga za bilo koju analnu aktivnost preporučujemo da koristite veću količinu lubrikanta, pa tako i za vrijeme analnog treninga. To će omogućiti ugodnije iskustvo, uspješan trening i mnogo, mnogo zadovoljstva u analnoj igri.

Analni trening za početnike je važan korak jer omogućuje da analni seks bude maksimalno ugodan i bezbolan, što postižemo boljom kontrolom nad anusom, a ne zato što smo ga rastegnuli.

Analni trening za početnike

Opustite se i udobno smjestite

Opustite se i udobno se smjestite u prostoriju u kojoj volite boraviti. To je važno jer se želimo koncentrirati samo na zadovoljstvo, zar ne? Kad odagnate sav stres i ispraznite glavu od nepotrebnih misli, vaš um i tijelo imat će priliku nagraditi vas intenzivnijim užitkom. Uz to, kad ste vi opušteni i vaš anus je opušten.

Zgrabite lubrikant

Lubrikant smanjuje trenje i čini analnu penetraciju lakšom. Lubrikanti na bazi silikona traju duže, ali nisu kompatibilni sa seksualnim igračkama od silikona. Za razliku od njih, lubrikanti na bazi vode jesu, zato odabir vrste lubrikanta ovisi o materijalu analne igračke koju koristite.

U svakom slučaju, nanesite dovoljnu količinu lubrikanta na područje oko anusa i igračku za analni trening.

Dišite duboko

Analni trening pomoći će vam da se naviknete na analnu penetraciju i osjećaj “ispunjenosti”. Trenirati možete sa seksualnim igračkama ili bez njih, ali važno je započeti s nečim malim, kao što je prst ili mali butt plug iz kompleta za analni trening. Nakon što ste nanijeli lubrikant na anus i igračku, polako ga masirajte i zatim gurnite igračku. Važno je koncentrirati se na opuštanje anusa prilikom guranja i vađenja.

Prijeđite na novu razinu

Kad vam analni trening s malim butt plugom postane dovoljno ugodan i osjetite da možete prijeći na novu razinu, odnosno veći analni čep, važno je i dalje koncentrirati se na opuštanje anusa. Također, nanesite još lubrikanta ako osjetite veće trenje ili ako analni trening postane manje ugodan.

Set za analni trening za početnike

Komplet za analni trening Colours od NS Novelties-a vrhunski je analni trening set od tri silikonska analna čepa. Klasičnog su oblika s proširenom bazom koja sprečava da skliznu preduboko u anus. Površina je baršunasto glatka, od hipoalergenskog silikona što omogućuje lako održavanje i higijenu. Colors Pleasure Training Kit butt plugovi lako se čiste toplom vodom i antibakterijskim sapunom, a za još bolje održavanje i higijenu nabavite sredstva za održavanje i čišćenje seksualnih igračaka.

Uz Colours analne čepove koristite lubrikant na bazi vode, budući da silikonski lubrikanti mogu oštetiti silikonske igračke. Kinky sex shop u ponudi ima velik izbor kvalitetnih analnih lubrikanata na bazi vode koje možete kupiti, a preporučujemo da pogledate PJUR Back Door analni lubrikant.

NS Novelties Colours Trainer kit - komplet za analni trening

Set za analni trening Colours sadrži:

 • Mali čep
  • Dužina koja se može umetnuti: 6.7 cm
  • Širina: 2.4 cm
 • Srednji čep
  • Dužina koja se može umetnuti: 8.2 cm
  • Širina: 3 cm
 • Veliki čep
  • Dužina koja se može umetnuti: 10 cm
  • Širina: 3.9 cm

Zaključak

Ako još nemate iskustva u analnom seksu, nadamo se da vam je naš mali vodič za analni trening za početnike pomogao saznati kako se pripremiti na analnu penetraciju. U ovoj objavi ste mogli saznati da je važno opustiti se prije i za vrijeme analnog treninga, da je potrebno koristiti dovoljnu količinu lubrikanta, ali i seksualne igračke sigurne za korištenje, kao što je komplet analnih čepova Colours za analni trening s proširenom bazom.

Vjerujemo da ćete već nakon prvog analnog treninga zavoljeti analnu penetraciju, a možda i postati ljubitelj analnih čepića i drugih analnih igračaka ili seksualnih praksi kao što je fisting.

Podijeli s prijateljima

Povezane objave